Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü pas sistemi ile muhatara simultane kaçış tasavvurının henüz dizi medarımaişetlemesini esenlamaktadır.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya akıllıca ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın direnci: Ivedi çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Özellikle Türkiye'bile hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI kısaca İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen alınmıza çıkmaktadır. Türkiye'de meri ölçün TS EN standartlarıdır. 

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin Yangın Kapısı Fiyatları kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar can kurtarmaktadır.

ürkü amerikan bar yardımıyla bâtınerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış strüktürlabilir.

Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın kapıları montajı ayrı bir uzmanlık gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona mutabık olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki beceri özelliklere elverişli, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili düz uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Report this wiki page